perjantai 30. tammikuuta 2015

My life is constant battle between my love of food and not wanting to get fat

Kirjottelen tätä nyt junasta matkalla DC:hin mutta julkasen heti kun ehdin.  Ajattelin tossa eilen keskiviikkona, kun Päivillä nyt on vapaa viikonloppu ja mullakin perjantai vapaa niin miksi en lähtis karkuun meidän eläintarhaa jo tänään torstaina heti kun oon off. Meillä on siis tällä hetkellä kolmas koira keskiviikosta sunnuntaihin… Yeep. En muista kerroinko mutta hostmomin veljen koira on kesään asti meillä jo oman koiran ja kissan lisäksi. Chili on ihan kiva paitsi että herra on vajaa vuoden ikäinen ja nukkuminen on näköjään yliarvostettua. Riehuminen ja lelujen tuhoaminen on sen sijaan paljon mukavampaa. Yritettiin Mimin kanssa tänään ruokkia koirat samaan aikaan. VIRHE. Laadittiin sitten toimintasuunnitelma ja tungetiin kaksi koiraa ulos ja yksi sisälle että sai syödä rauhassa. Huh, no onneksi tää on vain väliaikasta.

Kävin taas tälläviikolla ruokaostoksilla ja näin käy kun unohtaa kestokassit kotiin. Yks asia mitä jenkit ei (taaskaan) osaa on valmistaa normaalikokoisia muovikasseja, jotta useampi tavara mahtuisi saman kassiin. Valehtelematta jouduin kantamaan varmaan 20 eri kassia autosta keittiöön. 

Tänään oli myös ala-asteen Viidakkokirja näytelmä! Mimi ja Jack molemmat oli näytelmässä (tähän siis piti erikseen hakea mukaan) ja olihan se nyt vähän eritasoa kuin mihin on tottunut. Ei ihan meidän ala-asteen joulunäytelmät nyt kyllä vetänyt vertoja tälle.  Kaikki muisti vuorosanansa (ja joillain niitä oli paljon!), puvut oli tosi hienoja ja kaikki valot ja musiikki yms. toimi! Ja nää muksut on 8-10 vuotiaita!!



Noniin no kuiteski ei mulla mitään ihmeellistä asiaa ollu… Kunhan vaan ajattelin vähän päivittää! Julkaisen tän sitten kun pääsen netin äärelle!

Metroselfie.

PS. Näin reilun 5kk jälkeen mulla on vihdoin salijäsenyys!! Eli toisinsanoen voin mussuttaa bageleita ilman huonoa omatuntoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti