maanantai 5. tammikuuta 2015

2014

Vaikka nyt eletään jo vuotta 2015, halusin viedä teidät ajassa taaksepäin. Mun vuoteen 2014 on kuulunut niin paljon ylä- sekä alamäkiä ja tavallista tylsää arkea, etten osaa edes sisäistää sitä. Lupaan, että olen unohtanut jotain varmasti tärkeää jokaiselta kuukaudelta, mutta saa huudella jos tulee mieleen ;)


TAMMIKUU

Vuoden eka selfie! ;) 2014 alkoi vähän tylsästi, koska tammikuu sisälsi koulua, negatiivista energiaa ja no vähän lisää koulua. Kyllä mä synttäreitäkin ehdin kuitenkin viettämään Jennan kanssa mökillä. Kai se on ihan okei synttäriviikonloppuna vaan nukkua? Tammikuussa oli myös viimeinen normaali koulupäivä jonka jälkeen alkoikin prelit ja panikointia ylppäreistä.

HELMIKUU

Ahh helmikuu... Pääpiirteittäin helmikuu oli aika tylsä, koska kuuntelut ja valmistautuminen ylppäreihin, Mutta se sisälsi myös lukion ehkä odotetuimman päivän nimittäin PENKKARIT!! ja abiristeily!! Tartteeks mun edes sanoa niistä yhtään mitään? Parhaimpia fiiliksiä ehkä ikinä. Ja nesteytyksellä ei ollut mitään tekemistä asian kanssa. Oh, ja olin YKSISARVINEN. Saatoin myös lukulomalla keksiä ajatuksen au pairiudesta...

MAALISKUU

 Enemmän tai vähemmän tälläsin ajatuksin tultiin salista ulos kirjotusten jälkeen maaliskuussa. Mulla ei ihan oikeasti ollut MITÄÄN kuvia maaliskuulta. Ylppäreiden jälkeen tosin aloitin mun au pair- taipaleen käymällä Cultural Care au pair infotilaisuudessa sekä täytämällä hakemusta. Ja aloittamalla blogin!

HUHTIKUU

 Huhtikuussa nautin, ettei ollut mitään tekemistä. Toki tein au pair hakemustani ja kävin myös babysittaamassa. Vappu vaihtoi huhtikuun toukokuuksi ja muistan, että sitä juhlittiin vähintäänkin randomisti ja liian kylmässä säässä. (Hiukset oli kivat kuitenkin).

TOUKOKUU

 Toukokuussa sain hakemuksen VIHDOIN valmiiksi ja ekan matchin!! Skypettelin perheen ja perheen au pairin kanssa. Aloitin myös työt Volkswagenilla ja tanssin vimpat tanssit vähään aikaan. Ja ainiin tais joku valkolakkikin eksyä päähän.

KESÄKUU

 Kesäkuu alkoi Miley Cyruksen keikalla ja muutaman päivän päästä sain iloisen sähköpostin, jossa vahvistui au pair vuoteni Baltimoressa! Kesäkuuhun kuului loma töistä, muutama mökkireissu kavereiden kanssa ja juhannus omalla mökillä, istuskelua Kauniaisten oman lätäkön laiturilla ja kai me vähän käytiin bailaamassa Helsingin kesäyössä, jonka seurauksena aamulla mietin, että miksi???

HEINÄKUU

 Heinäkuu oli vaihtelevasti ihana ja tylsä. Olin töissä ja tottakai lämmin ilma valtasi suomen juuri silloin. Nautin kuitenkin helteistä niin paljon kuin ehdin käymällä mm. lintsillä, ulkona syömässä, Hangossa ja taas iskän iloksi, nautin ilojuomaa vallatakseni tanssilattiat. Heinäkuussa taisin pikkuhiljaa tajuta lähdön lähenevän ja yritin imeä suomen kesää itseeni niin paljon kuin mahdollista.

ELOKUU

 Elokuussa tapahtui niin paljon, että tein kaksi kuvakollaasia, josta ensimmäinen on Suomen kamaralta. Koin niin onnen kuin paniikinkin hetkiä, vietin päivät vielä töissä ja töiden jälkeen juoksin ympäri ämpäri asioilla ja näkemässä kavereita. Elokuussa oli myös viimeinen baarireissu (kyllä, mainitsemisen arvoinen) ja seuraavana aamuna iloisesti ja pirteänä tallustelin juna-asemalle mökkiä kohti sanomaan moikat ukille ja mummille. Oli myös viisumihaastattelu sekä yritin siivota vaatekaappia ja pakata. Kun lähtöpäivä 18.8 koitti olin pelottavan hyväntuulinen ja kävin jopa vielä ostamassa karkkituliaiset ennen lentokentälle lähtöä. Hyvin ajoitettu taas Pinja... Parhaat kamut tuli myös kentälle saattamaan ja saatoin muutaman kyyneleen tirauttaa nähdessäni nää itkupellet.

Jenkkien puolelle saavuttiin turvallisesti ja ekana aamuna training schoolilla jet lagin innoittamana heräsin jo auringon noustessa. Ja kävimpä myös hodarin syömässä New Yorkissa ensimmäistä kertaa ikinä! Saavuin host perheeseen, söin mac&cheese, tutustuin uusiin ihmisiin ja totuttelin elämään Baltimoressa.

SYYSKUU

Syyskuussa Päivi tuli moikkaamaan mua tänne Baltimoreen ja pääsin myös käymään DC:ssä. Näin baseballia ja taisi olla myös eka au pair tapaaminen muiden au pairien kanssa. Oli vielä kesä vaikka muutama viileämpi päivä yritti tunkea mukaan. Olin myös ihan ok ruskea.

LOKAKUU

Huh, lokakuussa oli halloween, juoksin 5K:n, kävin Aquariumissa, shoppailemassa, Six Flags huvipuistossa ja aloitin myös tekemään satunnaisesti perheen isot ruokaostokset. Olin paljon kotona, koska lapset olivat ihan liikaa sairaana. Alkoi myös tulemaan vähän kylmä. 

MARRASKUU

Marraskuu alkoi Towson University football pelillä ja lämpötila oli enemmänkin kylmätila. Koen marraskuun myös olevan ehkä rankin kuukausi täällä mm. lasten käyttäytymisien ja omien mokien takia. Popparia tuli mussuteltua leffassa ja ne kulutettiin juoksemalla Color Run. Muksuilla oli myös vapaata koulusta ja käytiin eläintarhassa. JA tulihan myös koettua Kiitospäivä. 

JOULUKUU

Joulukuussa tapahtui myös paljon! Ihmeteltiin jouluvaloja, työskentelin vähän normaalia enemmän, oli myös Suomen itsenäisyyspäivä jolloin suunnitelmat meni ihan pipariksi. Innolla odotettu Jingle Balls konsertti koitti sekä Nycissä tuli vietettyä yksi viikonloppu. Ja tottakai se jenkkijoulu! Jonka jälkeen sainkin jonkun räkäpöpön ja on täytynyt ottaa vähän iisimmin. Uusi vuosi vaihtui ihan hilpeissä tunnelmissa ball droppia katsoen.

Eli ei ihan pöllömpi vuosi, vai mitä? 
New Years Eve kuvien myötä toivokaamme vuoden 2015 olevan unohtumaton.


5 kommenttia:

  1. " Parhaat kamut tuli myös kentälle saattamaan ja saatoin muutaman kyyneleen tirauttaa nähdessäni nää itkupellet" :DDD <3
    onnea vuoteen 2015 rakas <3

    VastaaPoista
  2. Ainii ja ööö kui makeet hiukset tos vappuna!! mäki haluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahah totta joka sana ;)
      kiitos!! eks ollukki kivat?!
      ihanaa vuotta 2015 kanssa sinne! <3

      Poista
  3. Ihana postaus pinu!:) ikävä on kova💛

    VastaaPoista