keskiviikko 11. helmikuuta 2015

What's uppp

Viimeksi kun kirjottelin olin matkalla DC:hin. Eh eh. Mitäköhän sen jälkeen on tapahtunut? Oli ainakin Super Bowl! Mentiin downtowniin johonkin pubi/ravintola paikkaan syömään ja kattomaan peliä. Ajateltiin, tottakai, että siellä olisi hirveesti porukkaa mutta kröhöm paikka oli melkein tyhjä... Ja siis kaikkialla oli ihan tyhjää! Ilmeisesti ihmisillä oli kotona Super Bowl bileet, dunno. Katy Perryn väliaikashow oli tietenkin melko vakuuttava ainakin jos asukokonaisuuksien määrästä puhutaan. Itse pelistähän en ymmärrä mitään, en oo koskaan edes yrittänyt.



Viimeviikon maanantaina Henry oli kipeänä, joten au pair urani ehkä toinen tai kolmas 10 tuntinen päivä tuli täyteen... Hallelujah, vieläkään mulle ei oo selvinnyt miten kukaan jaksaa painaa kymmenentuntia päivässä ilman taukoja. Hullun hommaa. Katsottiin leffaa, leivottiin omenapiirakka ja leikittiin muovailuvahalla.


Oon käynyt myös salilla ihan kiittettävästi ja saanut kirota mun huoneen sijaintia, joka on kolmannessa kerroksessa. Mutta on kyllä kivaa kun on jotain tekemistäkin! Au pairit saa tolta salilta "alennusta" dollarin :DDd oikeasti olisi 19.99 joka toinen viikko. Okei, alotusmaksu oli puoleen hintaan ja pyyhkeistä ei tarvii maksaa mitään, joten on kuitenkin parempi diili kuin suomessa oli.


Sunnuntaina meillä oli au pair tapaaminen paloasemalla, joka on kaikille au paireille pakollinen joidenkin jenkkiaupairlakien mukaan. Siellä hauska setä kertoi paloturvallisuudesta ja vähän muista kodin vaaratekijöistä. Tän jälkeen päästiin vielä näkemään paloasemaa ja päästiin paloauton sisäänkin! Whiiii about kaikkien sisäinen viisivuotias pääs valloilleen! Vaikka taas vaihteeks sunnuntaiaamuna ei kauheesti huvittanut herätä tähän oli se loppujen lopuks ihan kiva.






Tänään oli 2 hour delay eli koulu alko vasta kympiltä. Yöllä oli "jääsadetta" joten koulua myöhästettiin että tiet ehtii sulaa. Loppupäivän vietin tekemällä en yhtään mitään. Lounaaksi tosin master chef kokkailin lohta! Tää on ehkä kolmas kerta kun oikeesti valmistan itteleni lounasta... Yleensä vaan lämmitän jotain tai syön peanut butter& jelly tai jotain yhtä terveellistä. Kuten mac&cheese jota menenkin nyt syömään!


Ja ihania vanhoja ja penkkareita kaikille jotka pääsee ne nyt kokemaan!! Voihhh vähänkö oon nyt kateellinen, ne oli kyllä lukion parhautta!


2 kommenttia:

  1. Yyy täällä kans yks pakahtuu ikävään/kateuteen koska kaikki penkkarit ja wanhat!! Ok ei pitäis kai valittaa kun ollaanhan me sentään tääl living the american dream ahhaha

    VastaaPoista
  2. kiva postaus pinuli <3 miks must tuntuu et toi henry on ain kipee XD

    VastaaPoista