tiistai 16. syyskuuta 2014

The weekend

Niisk. Sinne se viikonloppu sitten meni. Oli aika huippua, täytyy myöntää. Mun viikonloppu alko sillä, että perjantaina ei tarvinnutkaan viedä lapsia kouluun, joten tavallaan vaan lahnasin siihen asti, että Päivi asteli tänne Baltimoren maaperälle. Siitä sitten kipastiin kauppaan ostamaan pizzaa ja Ben&Jerry's ruokaa. Ja illalla sama homma toistui. Oli kiva vaan olla ja syödä ja puhua. Oltiin sosiaalisia ja seikkalitiin internetin ihmeellisesä maailmassa ja naurettiin sikana. Sitten mentiin nukkumaan ja ihmeteltiin miten täältä voi löytää toisen suomalaisen, jonka kanssa tulee niin hyvin toimeen. Meitä ei erota muu kuin tunnin välimatka </333333

Lauantaina lähdettiin hakemaan sitä tanskalaista au pairia bussipysäkiltä toiselta_puolelta_Baltimorea.... Kävi mielessä muutamat rumat sanat kun tajusin, että tiemme vie läpi downtownin. Samaan aikaan oli myös alkamassa Oriolesien peli ja sehän tarkoittaa ruuhkaa. Selvittiin kuitenkin ihan hyvällä suorituksella! Päätettiin, että jäädään sitten suoraan sinne downtowniin. Bussipysäkki on kuitenkin edelleen väärällä puolella, joten nyt tiemme vei poikittain downtownin läpi Little Italyyn parkkihalliin. Onneksi hd antoi parkkihallin läpyskän, että tällä kertaa ei parkista tarvinnut maksaa.



Käytiin eka syömässä ja sitten lähdettiin kiertelemään Inner Harbouria. Baltimoressa on nyt viikon ollut Star-Spangled 200th Celebration eli toisinsanoen juhlittiin kansallislaulun 200 vuotis synttäriä... Satamassa oli paljon veneitä ja laivoja ja kaikennäkösiä historillisia asioita. Päivin kanssa yritettiin lähinnä bongailla meidän tulevia seilor/navyguy tyyppejä. Epäonnistuttiin päivän tehtävässä, ikävä kyllä.













Käytiin parissa kaupassakin ja istuttiin Starbucksissa, koska ulkona satoi. Koko kuukauden huonoin sää sattui sitten tietenkin lauantaille. Kaikki kuvat on siis aika ruman harmaita sekä huonolaatuisia, koska kamerahan on sitä varten että sen jättää kotiin.  Illalla oli vielä ilotulitukset, ja oli muuten aika eri luokkaa kuin uudenvuoden sädetikut ja papatit. Mun akku loppui puhelimesta juuri noiden ilotulitusten aikana, mutta löysin youtubesta aika hyvän videon. Niitä ilotulitteita ammuttiin siis monesta eri kohtaa Inner Harbour alueella mm. korkeimpien rakennusten katolta...


Tän spektaakkelin jälkeen lähdettiin kotiin a.k.a jumitettiin ruuhkassa 45min jäätävässä pissahädässä. Normisti matkaan menis ehkä 15min. No selvittiin kotiin ja tyytyväisenä katottiin puolen tunnin kissavideo. Sellasta.

Sunnuntai meni lähinnä ajamiseen paikasta toiseen kun tytöt lähti kotiin. Kyllä me ehdittiin kuitenkin käydä syömässä Cheesecake Factoryssa ja säästyttiin juustokakuilta tälläkin kertaa.


Illan olinkin yksin kotona, kun perhe oli baseball pelissä. Telkkarista tuli Miss America finaali ja tietenkin katsoin sen. Duh. Täytyy taas sanoa, että on nääkin kisat vähän eritasoa kuin Suomessa. Jokatapauksessa, oli ihanaa saada Päivi tänne ja voi olla että mä menen Päivin tykö DC:n suunnille hyvinkin piakkoin. WHIII! On mun elämä aika siistiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti