perjantai 19. syyskuuta 2014

Orioles

Keskiviikkona oltiin siis katsomassa host perheen kanssa baseballia! Liput ostettiin koulun kautta, eli siellä oli parisataa muuta koululaista perheineen (ja paikat ei ollut niiin hyvät). Mutta oli tosi kivaa vaikkaikin lätkä on edelleen mielenkiintoisempaa... ;) Baseballissa suurin osa ajasta kuluu kaikkeen muuhun kuin pelaamiseen (mm. mainoksiin) joten pelit kestää yleensä sen kolme tuntia. Mutta silloin kun joku lyö esim. homerunin fiilis on mahtava! Oltiin pelissä loppuun asti eli johonkin 11 illalla ja seuraavana päivänä koulua, ehh... Jokatapauksessa tässä muutama kännykällä räpsitty kuva!





Oriolsien väri on siis oranssi/musta/valkonen ja siellä jaettiin ilmasia t-paitoja, jonka sitten vedin päälle että sopeutuisin joukkoon. Melkein kaikilla oli päällä jotain oranssia, joukkueeseen liittyvää tai just toi paita. Oriolesit on pärjännyt tosi hyvin ja se on ISO juttu nyt täällä. Ja kuten toi ei liian iso paita kertookin "We won't stop". 

Mun viereen tuli jossain vaiheessa istumaan joku vanha hiukan creepy mies ja hostdad lähetti mulle tälläsen viestin:
Hahahhah XD  Oon kyllä niiiiiiin onnekas, että sain näin mahtavan host perheen!

Kävin myös aamupäivällä lenkillä ja voisin melkein jopa alkaa lenkkeilemään ihan oikeasti. Sen verran nätillä paikalla asun. Ja myös saatoin hostperheen yllyttämänä osallistua kuukauden päästä olevaan 5K juoksuun heidän kanssaan............... Ne jotka mut tuntee, tietää että en oo koskaan ollut mikään lekkeilyn suuri fani. Hehhhh. 


Tällänen hyödyllinen ohjeistus alkavaan viikonloppuun XD

4 kommenttia:

  1. XD eikä kuinka ihana hostdad!

    VastaaPoista
  2. jahahah sika hyvä toi hostdad :DD näytät iha jenkiltä ku sul on toi oranssi paita! xD ainii muute luen äitil ja isil välil näit sun postauksii äänee ku ne ain kyselee! nytki autos ja luetaan pinjan blogia heheee!! terkkuja kaikilta <3 t anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahahah vooooi, terkkuja sun isille ja äidille <3 ja sulle, hihi<33

      Poista