maanantai 30. maaliskuuta 2015

CANCUN part 1

Cancunista selvitty ja elossa ollaan! Reilun viikon oon jo kotona ollut mutta saatiin Stinen kanssa molemmat joku pahimman luokan flunssapöpö ja kipeyskuolema on ollut kyllä lähellä. En oikeesti muista millon oon ollut näin kipeänä. Nyt on jo huomattavasti parempi mutta edelleen saa nenäliinoja raahata joka paikkaan mukaan ja yskäkohtaukset yllättää aina milloin missäkin. Au paireilla ei pahemmin mitään sairaslomia ole, joten tää viikko on ryömitty läpi enemmän tai vähemmän iloisesti.

Nyt kuitenkin vielä asiaa Cancunista. Ihan aluksi varoitan, äiti, iskä, mummi, vaari ja kaikki muut sukulaiset, tää postaus täyttyy lähinnä biletyskuvista, joten voitte ihan suosiolla skipata. Yhden postauksen tuun vielä tekemään Cancunista ja sen voitte sitten lukea.


Okei asiaan. Tää lomahan siis sisälsi päivisin auringonottoa ja iltasin paranneltiin maailmaa. Ekana iltana tosiaan mentiin ajoissa nukkumaan mutta sen jälkeen se alamäki sitten alkokin.... Sunnuntaina oli siis eka ilta ulkona ja jotenkin monen mutkan kautta päädyttiin loppujen lopuksi The Cityyn vaahtobileisiin. The City on huippu paikka! Sairaan iso, ihmisiä mahtuu joku 7000. Vaahtoa oli koko klubi täynnä, sitä oli ihan hulluna! Toi ilta oli yks hauskimmista ja open bar on mahtava keksintö. Ilta meni tosi hyvin eikä ees hukattu toisiamme vaikka kaikki mahdollisuudet siihen olikin. Tutustuttiin paljon ihmisiin mm. aussikaksosiin. Itsellänihän muistikuvat ovat hiukan (vain hiukan) hämärät mutta ei anneta sen häiritä. Summa summaruun what happens at the foam party stays at the foam party.



Maanantaina oli yllättävän hyvä olo ja päivä kuluikin altaalla ollessa. Onnistuin myös aika taitavasti palamaan otsasta ja rintakehästä. Kadotettiin meijän korkeempi aurinkorasva, joten tuloksena oli punainen turvonnut otsa. Good job. Meidän ei oikeesti pitänyt nauttia alkoholia ollenkaan maanantaina, koska tiistaina oli aikainen herätys, mutta mentiin syömään Señor Frogsiin (vois ehkä ihan pikkiriikkisen verrata johonkin Amarilloon, mutta ei kuitenkaan) ja yhdet margaritat muuttui kolmeksi. Tai neljäksi, en ihan muista. Ja pariksi shotiksi. Ehhh ei tän näin pitänyt mennä! Mutta saatiin ainakin shottilasit muistoksi. No loppujen lopuksi oltiin jo 12 takasin hotellilla super hauskan illan päätteksi. Seuraavana aamuna ei kyllä naurattanut pätkän vertaa (ainakaan Stineä, hehehhh).




Tiistaina tehtiin koko päivän kestävä retki, johon sisälty mayojen rauniot, zip lining (en oikeesti saa päähäni mikä tää on suomeksi), snorklaamista tippukiviluolassa. Mutta tästä lisää omassa postauksessaan. Oltiin ihan kuoleman väsyneitä, mutta jostain sitä energiaa löyty (lähinnä siis multa) ja lähettiin taas krebaamaan Mandalaan. Stine oli tosi epäkrebaus päällä ja kiukkunen kun mikä mutta sainkin kuin sainkin sen sisäisen party girlin ulos. Tutustuttiin joihinkin austraalialaisiin maailmanmatkaajiin ja hengailtiin niiden kanssa suurin osa ajasta (lähinnä koska niillä oli pöytä). Tähän väliin baarikulttuurista Cancunissa. Noihin klubeihin on yleensä openbar liput eli tilaat vaan mitä on tarjolla. Ei, et voi tilata hienoja drinkkejä vaan lähinnä ne juomat on vodka+ limu yms. Siellä on kuitenkin tosi paljon pieniä pöytiä ja jos pöydän ääressä seisot sulle tuodaan juomia ja luonnollisesti on pakko tipata. Joten loppujen lopuksi ilta ei todellakaan tuu olemaan halpa. Tän takia oli hyvä ystävystyä ihmiiten kanssa, joilla oli pöytä. Heheh. Ilta oli kuitenkin tosi hauska ja aussikamujen lisäksi saatiin kamuja myös saksasta. Ja brasiliasta. Ilmeisesti mä vedin puoleeni näitä brasseja, uskallan väittää että mun hiuksilla on jotain tekemistä tän kanssa. Mutta ei se mitään mulla oli ainakin hauskaa. Ilta oli siis erittäin onnistunut vaikka aluksi olikin vähän hankalaa saada erästä tanskalaista innostumaan.




Voin sanoa, että keskiviikkona rupes jo kropassa vähän tuntumaan maailman parantaminen. Urheasti kuitenkin raahauduin rannalle, jossa oli jonkinäköset beach partyt menossa mutta mä pysyin ihan vesilinjalla. Lilluttiin meressä juteltiin ihmisten kanssa, jotka oli samassa hotellissa. Keskiviikko ilta lähti vähän hitaasti käyntiin ja lopuksi päädyttiin taas Señor Frogsiin foam partyihin, taas. Tää ilta oli vaan ihan ok, ei tapahtunut kauheasti mitään ihmeellistä ja tultiin siihen tulokseen että olipas tyhmä veto mennä sinne. Chillailtiin hotellilla jonkun aikaa ennenkuin mentiin nukkumaan.







Torstai oli vika päivä (ilta) Cancunissa! Mä vietin päivän lähinnä kuolemalla mutta jotenkin sain itteni kokoon ja liikeelle. Käytiin myös ostamassa tuliaisia ja ruokaa ja vettä seuraavalle päivälle. Käytiin syömässä dinneriä vaikka meikäläisen ruokahalu ei ollut kovin suuri. Yks mojito kuitenkin upposi... Anyway oli vähän tuskasta aluksi (mulla) mutta vikan illon kunniaksi päädyttiin taas The Cityyn jossa oli 2Chaiz esiintymässä. Tavattiin samat aussikaksoset ekalta illalta ja hengailtiin heidän kanssa osa illasta. Mulla meni vähän ohi toi 2Chainzin esintyminen mutta kai se oli ihan hyvä XD Vika ilta Cancunissa oli huikee, just mitä odotinkin!




Perjantaiaamuhan oli sitten aika kamala. Mä olin jo hyvässä vauhdissa tulossa kipeeksi, mun piti vielä pakata ja no, darra. Meidän kyyti kentälle lähti 13.20 joten check outin jälkeen hengailtiin vaan hotellin aulassa. Lennot sujui ihan ok vaikka me molemmat oltiin ihan kuolemispisteessä. Joo, kotimatkan olisin voinut  jättää välistä. Jokatapauksessa loma oli ihan huippu! Jos jollain tulee tilaisuus lähteä Cancuniin lähe ihmeessä. Vaikka ei biletys olisi ekana mielessä, siellä on paljon muutakin tekemistä! Mutta bilemestana toimii myös erinomaisen hyvin ;)

4 kommenttia:

  1. hahhahaa huikee postaus! olinki jo odotellu että kuulis teijän reissusta lisää :-) kiva että oli huippu reissu! pääsispä itekki johonki lämpimään ja aurinkoon! t. turussa vettä ja espoossa räntää

    VastaaPoista
  2. Moikka! Oon lähössä kans aupairiks ja aattelin kans lähtee käväseen cancunissa jossain kohtaa vuotta :) Paljonko tommonen reissu suurinpiirtein maksaa? ja oliko sulla jo aikasemmin säästöjä siihen vai säästitkö kaiken jenkeissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiva kuulla että oot lähössä au pairiks, toivottavasti tulee upee vuosi! :) Me maksettiin lennoista ja hotellista about 1400 dollaria...? Meidän hotelli oli tosi hyvä eli toki halvemmallakin sieltä yöpaikan löytää! Ja mitä aikasemmin matkan varaa sitä halvemmaksi se tulee (me buukatiin se 2kk ennen lähtöä). Itse reissua varten mun tilillä tais olla reilu 900 dollaria ja hyvin pärjäsin! Noi lennot ja hotellin maksoin mun suomisäästöillä mutta muuten käytin täällä säästämiä rahoja. Illman mun suomisäästöjä ei olis kyllä ollu rahaa maksaa tota matkaa mutta oonkin ehkä maailman huonoin säästämään... :D Kysy ihmeessä lisää tai lähetä s-postia ihan milloin vain, autan mieleläni!! :)

      Poista