keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Six Flags&Fright Festival

Sunnuntaina siis oltiin Stinen, Majon (saksalainen au pair) ja Carinan (toinen saksalainen au pair) Six Flags huvipuistossa. Näin rehellisesti sanottuna olin vähän pettynyt. Odotin jotain paljon isompaa ja parempaa. Luulin, että kaikki laitteet olisi sellaisia ihan hulluja mihin mä en varmasti suostuisi/pystyisi menemään. Mutta taisi olla vain kaksi laitetta mhin en mennyt. Lisäksi odotin paljon enemmän eri "teema-alueilta" mutta nekin oli vähän tylsiä. Tuli vähän sellainen fiilis, että niitä laitteita oltiin vaan heitelty ympäri ämpäri isoa aluetta keskelle ei mitään. Mutta oli kuitenkin kiva päivä, aurinkoinen mutta kylmä, joten ei pahemmin ihmisiä ollut! Kesällä varmaan vähän monipuolisempi, kun vesipuistokin on auki. Onneksi nyt oli joku superalennus ja ostettiin ensi vuoden season pass ja sitä sai käyttää jo nyt. Ja se oli siis vielä alennuksessa tai jotain. Joku megasuper hyvä diili se kuitenkin oli JA pääsen kaikkiin Six Flagseihin, mikä on ihan kiva koska tämä kyseinen nyt ei ole siitä parhaimmasta päästä.














Anyway illemmalla alkoi Fright Festival, eli siellä oli kaikkia kauhujuttuja ja ero lintsin kammokujaan on se, että nukkejen sijaan siellä oli oikeat ihmiset kiljumassa sun korvaan. Tää Fright Fest oli ihan hauska, varsinkin kun ei ikinä oo mitään tollasta kokenut. Tältäkin odotin ehkä hitusen enemmän, enkä nyt ihan kauheen peloissani ollut. Täytyy kyllä myöntää, että haunted trail pimeässä metsässä oli vähän creepy.











PS. Halloweenasu ehdotuksia? Anyone? Kiitos ja hyvää yötä.

4 kommenttia:

  1. mee kalifornian six flagsii!! se on ainaki ihan sairas :D ja universal studiosil on kans tollane kammokuja juttu joka on kuulemma kans aikamoine (ite en uskaltanu mennä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kuulin kanssa et se californian on parempi!! ehkä siellä pääsee nössöilemään vähän enemmän xd

      Poista
  2. Mä olin tuol Six Flagsis sillon Soft Landing Campil ja olin jo ihan paniikis siin Batman vuoristoradas mikä meni sillee sisätiloissa:D

    VastaaPoista