perjantai 10. lokakuuta 2014

Jääkausi on tuloillaan

Edelleen tyytyväisenä elän normaalia arkea, vaikka nää viimeiset kaksi päivää on ollutkin aivan todella arrgghhhasfghhhdfsjasdnkasdvk. Vanhin lapsukaisista on taas kipeänä ja voi hyvää päivää minkälainen monsteri siitä kuorituikaan. Onneksi en ole asian kanssa yksin, nimittäin hostmom totesi suoraan mulle että "When Jack is sick, he's just well honestly he's just an asshole" XDDDDD Joo, että sellasta... Saa taas ihmetellä, miten hyvä tuuri on käyny hostperheen kanssa. Ja huolestuneille tiedoksi, kyllä vanhemmat rakastavat lapsiaan mutta tulkaa käymään kun herra sairastaa niin tiedätte mitä meinataan. Anyway eilen oli kamala päivä, tänään vähän parempi mutta paljon pidempi (työskentelin vähän niinkun vahingossa 11h) ja about juoksin ovesta ulos ja kaasutin syömään dinneriä Cheesecake Factoryyn. Onneksi huomenna on perjantai ja (yleensä) perjantaisin olen off!! Mennään varmaan IKEAan, vähäks kivaa. Alkaa jo huolestuttamaan, miten innoissaan voi olla ikeareissusta. No jos ei muuta niin Marabou, ja kaikki muut tutut herkut, täältä tullaan!!!

Oltiin lauantaina siis National Aquariumissa, joka siis sijaitsee ihan tossa Baltimoren downtownissa. Se oli aika magee paikka jos Lintsin Sealifeen vertaa... Löyty esim. viidakko ja apinoita. Aquariumin jälkeen mentiin mallille, jossa on paljon outletteja. Mä lähinnä marssin suoraan Nike Factory Storeen ja raahasin kasan vaatteita sovituskoppiin. Ja Katja, Niken kenkiä en vielä ostanut mutta lupaan sen koittavan hyvin pian. Ostin kuitenkin juoksuhousut, shotsit ja hupparin. Mutta nyt heitän vaan sekasin kaikkia kuvia viikonlopulta, voitte sitten ajankuluksi arvailla mitä ne esittää ja miten ne liittyy yhtään mihinkään. Heheh.





















PS. Täällä on nyt syksy. Kylmä kuin mikä, kuten varmaan huomaatte. Mutta on pääsyt käyttämään mun uutta Barbie pipoa, joten se vähän helpottaa tätä kamalaa vääryyttä. 

5 kommenttia:

  1. barbie-pipo!! xDD just NIIIIIN pinja! hahha söpöliini <3

    ja tosi jääkausi hei tuuppa suomeen :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi eks ookki söpö?!? ja ehin jo tottuu ikuiseen kesään.... xd

      Poista
  2. Ihan mielenkiinnosta kysyn että onko sulla kotiin tulo aikaa siellä? Ja onko sellanen yleistä että aupaireilla on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perjaatteessa mulla on kotiintuloaika 11, jos on seuraavana päivänä on töitä mutta siinäkin kyllä hostit on joustavia. Mutta muuten mulla ei ole :) Yleisesti ottaen melkein kaikilla on jonkunlainen kotiintuloaika, ite tunnen olevani onnekas kun host vanhemmat ovat tosi rentoja mutta valitettavan monella näin ei vättämättä ole.

      Poista
  3. Joo no ilman kenkiä ei oo takas tulemista mut toi on kyllä jo hyvä alku XD

    VastaaPoista