perjantai 20. helmikuuta 2015

Stomach bug& broken pipe

Kuten otsikosta voi jo vähän päätellä ei menny loppureissukaan ihan putkeen. Sunnuntai meni hyvin ja kylmän ilman takia mentiin vesipuistoon laskettelun sijasta. Eli ainakin jotain hauskaa sain tehdä! Maanantai aamuyöllä sitten totesin että taitaapi olla parempi jos siirryn tonne vessan puolelle. Ja sinne meni meikän laskettelut nimittäin makasin sängyssä koko maanantain eikä tiistainakaan mua olis rinteeseen saanut. Että sellanen laskettelureissu... :D Joten pahoittelut kuvien puuttesta, mutta nyt ei ollut maisemakuvat heti ekana mielessä.



Maanantaina saatin myös vähän huonoja uutisia täältä kotoota nimittäin minun kylpyhuoneeni ikkunat oli tuulen voimasta auenneet, jäädyttäneet suihkun putken, joka oli siis luonnollisesti räjähtänyt ja valuttanut vettä seiniä pitkin KELLARIIN asti. Eli yhteensä neljässä kerroksessa on nyt vesivahinkoa. Onneksi meillä kävi täällä naapurin tyttö joka päivä ruokkimassa kissaa, joten tää huomattiin kuitenkin "ajoissa". Muuten olis voinut olla vielä vähän mukavampi kotiinpaluu. Nyt meillä on täällä joka kerroksessa tälläset pienet hiljaiset kuivaajat hurisemassa yötä päivää, jotta seinät saatais kuntoon. Ulkoisesti ainut mikä vahingoittui selvästi on just uusittu eteinen (uus maalipinta ja tapetti) ja sekin olis voinut olla pahempi. Mutta jokatapauksessa eteinen pitää varmaan uusia ainakin suuriltaosin ja se vähän harmittaa, kun justhan se saatiin valmiiksi! No sentään vakuutus korvaa kaiken, joten jotain hyvää? Right?



Ja jos sekoitetaan soppaa vielä vähän niin hm on työmatkalla (tulee kuitenkin vielä tänään huh) ja hd:n serkun perhe viettää talvilomaansa täällä (kaiken tän kaaoksen keskellä). Kaiken lisäks täällä on ihan jäätävän kylmä (oikeesti vannon, että tänään meinas jalat tippua irti kylmyydestä) ja lunta. Mikä yleensä ei aiheuta mussa mitään suurempia ärsytyksen väristyksiä muttakun jenkit. On se nyt kumma kun joka vuosi sitä lunta kuitenkin tulee niin luulis heidän muistavan tämän maagisen aineen ominaisuudet. Piste. Ei se niin maailmaa järisyttävää ole. Puhhh.


PS. Mulla tuli eilen 6kk täällä täyteen!! Mulla on tulossa postaus tähän liittyen, mutta se on vielä vähän kesken. Diippii pohdintaa on luvassa. 

2 kommenttia:

  1. voi eii kauheen huonoa tuuria! :( no ei kai tässä muu suunta ku ylöspäin :) ja 6kk jo! woooouuuu...!! aika menee niin nopeesti! haleja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah nojoo kyl se tästä :D iik äläpä ihan hulluu! samoin<3

      Poista