sunnuntai 17. elokuuta 2014

IIK PANIIKKI

Eihän tästä hommasta tuu yhtään mitään. Vaatteet pitkin poikin lattialla, ei mitään hajua mitä pitää ottaa mukaan vaatteiden lisäksi, mitä vaatteita pidän training schoolilla (täähän on siis se kaikista vaikein päätös...) ja ihan jäätävä paniikki päällä. Aika monelle vikat halaukset vuoteen on jo annettu ja nenäliina paketti avattu. AHDISTAAAAA. Toivottavasti rauhotun josssain vaiheessa ettei mene liikaa aikaa masistelussa. Huh. Mihin oon pääni oikeen pistäny? Pari kertaa oon miettiny, että onko tää oikea ratkaisu. Mutta sitten pakotan itseni ajattelemaan perimmäisiä syitä miksi tämän teen. Jos nyt jäisin tänne, elämä tulisi olemaan tosi tylsää. Jumittuisin samaan kaavaan luultavasti loppuelämäkseni. Tämä mennyt vuosi on muutenkin ollut melko rankka monella elämän osa-alueella ja odotan innolla että saan karistaa vihdoin ne asiat pois mielestäni.


Tää kuva on siis otettu eilen, ja voin sanoa että nyt huone näyttää kahta kauhemmalta.......... Mutta vaikka mun matkalukku onkin aika pieni, niin silti sinne mahtuu kaikki tosi hyvin! Joten päätettiin etten osta nyt uutta matkalukkua.

Todella laadukas äsken otettu webkamerakuva. Pointtina siis edelleen pakkausoperaation typeryys. Jenna tuu jo auttamaan mua!!!!!!! (jenna on se järjestelmällisempi puoli meistä)

Voi olla, että vikaa kertaa kirjotan tänne suomen puolelta! Jokatapauksessa, see you later alligators!

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi, en malta oottaa et toi on mullakin edessä!! Pakkaamista mäkään en tosin oota kauheen innoissani, koska siitä ei kuitenkaan tuu mitään:-D Mut huuurjasti tsemppiä&onnea matkaan, pidä kivaa:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiiiitos! Mennyt vissiin sun kommentti hiukan ohi, mutta kiitän silti kovasti! :)

      Poista