tiistai 14. heinäkuuta 2015

Roadtrip to Philadelphia

Viikonloppuna sunnuntaina ajettiin Stinen, ruotsalaisen au pairin Fannyn ja Fannyn kaverin saksalaisen au pairin Lindan kanssa Philadelphiaan. Vihdoin saatiin tääkin matka aikaseksi vaikka ollaan about koko vuosi tätä suunniteltu. Philly on kuitenkin tosi lähellä, ajaen joku 2 tuntia. Meillä meni tosin kyllä kauemmin, kun pysähdyttiin matkalla ja muutenkin lähtö vähän viivästyi. Mutta itse kaupungista tykkäsin kyllä ihan hirveesti!



Olin kuullut pariin otteeseen vankilasta, joka on myöhemmin muutettu museoksi Philadelphiassa. En nyt tarkemmin rupea selittelemään taustatietoja kyseisestä paikasta mutta voitte googlettaa jos kiinnostaa Eastern State Penitentiary. Pakotin tytöt sitten sinne mutta onneksi kaikki tykkäsivät! Oli kuitenkin aika mielenkiintoinen paikka ja tykkäsin että se oli audio tour. Eli sai vapaasti kierrellä ja jos halusi jostain tietää enemmän niin kuulokkeet korville ja nappia painamalla sai tarvittavan tiedon. Tälläset paikat on aina tosi kiehtovia mun mielestä. Voin vaan kuvitella että halloweenin aikaan on varmaan aika karmivaa!








Vietettiin tuolla ehkä tunnin verran jonka jälkeen ajeltiin lähemmäksi Philadelphian ydinkeskustaa ja LOVE parkkia! Katsastettiin myös Liberty bell, josta nyt en sen kummemmin osaa kertoa. Vapauden symboli jne... Mutta annan nyt vaan kuvien puhua puolestaan!










Kaiken kaikkiaan suosittelen Philadelphiaa lämpimästi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti