perjantai 22. toukokuuta 2015

Viikonloppu joskus kauan sitten

Mun piti julkaista tää jo aikoja sitten mutta mun kone on päättänyt olla yhdistämättä kotinettiin jostain kumman syystä. Mutta ainakin täällä Starbuckissa toimii ihan normaalisti. Ehkä tää kone vaan tarvitsee vähän taukoa kotidatailusta... Mutta siis asiaan. Kaksi viikkoa sitten viikonloppuna oli vaikka mitä. Tärkeimpänä ehkä lasten koululla ollut fair/festival (markkinat/myyjäiset....?) jossa oli myös mm. pomppulinnoja ja pelejä. Valitettavasti en päässyt pomppimaan, nyyh. Mutta olin lupautunut vapaaehtoiseksi ja vedin Linen kanssa (raahasin sen myös mukaan) pelejä lapsille. Oikeesti oli tosi hauskaa ja tosi moni oli hyvin vakuuttuneita meistä ja kiitteli hirveesti avusta. No probleemo! Onnistuin myös hienosti taas kahdessa tunnissa polttamaan olkapäät. En vaan oo tottunut suomessa käyttämään aurinkorasvaa (vaikka toki pitäisi) mutta täällä toi aurinko on vaan niin paljon voimakkaampi. Varsinkin näin "keväällä". Nää säät on taas ollu ihan hulluja, yleensä +25 ja +30 välillä. Eilen tosin oli kyllä +14. Mutta nyt taas on kesämekko päällä että ei huolta!



Noniin, jatkoa taas tarinalle. Tän fairin jälkeen meillä oli au pair meeting drive in movie paikassa!! Se on noin 40 min täältä meiltä ja on vissiin jenkkien isoin/vanhoin tai jotain. Mutta se oli tosi cool! Tykkäsin tosi paljon ja yllätävää oli että siellä näytetään uusia elokuvia. Me nähtiin joku lasten animaatio, jonka nimeä en muista ja Hot Pursuit! Se oli tosi hauska! Mä tosin nauran aika helposti kaikelle mutta muutkin kyllä tykkäsi :D Mennään sinne ehkä vielä uudestaankin koska Stine ei päässyt mukaan ja mua ei todellakaan haittaa mennä uudestaan!



























Yritän saada viimeviikonlopusta nyt mahd. pian postausta, koska sekin oli kertomisen arvoinen! Toivottavasti toi netti rupeais toimimaan ettei aina tarttis mennä muuaalle kirjottelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti