lauantai 9. toukokuuta 2015

Hei, mitä kuuluu?

Hei, Pinja täällä. Muistatteko minua? Tunnetaan myös nimellä kuukauden laiskin bloggaaja. No koskaan ei ole liian myöhäistä, eikö? Viime postauksesta on jo tovi, joten läjäytän vaan kasan kuvia selityksineen, jotta pääsette taas vähän kärryille mitä täällä tapahtuu.

 Jokunen viikko sitten DC:ssä oli ilmainen Global Citizen Earth Day konsertti. Konsertin tarkotus oli näin yksinketasesti ja vaatimattomasti selitettynä parantaa maailmaa. Siellä oli soittamassa mm. Fall Out Boy, Usher (ja Martin Garrix dj:nä), Train... Näiden lisäksi siellä oli vaikutusvaltaisia ihmisiä ympäri maailmaa tarinoimassa mm. Ginny Wesleyn näyttelijä Bonnie Wright, Coldplayn laulaja ja (kaikista paras) Rovion edustajat!!!! Kolme suomityttöähän tästä riemastui muiden iloksi tietenkin. Kaiken kaikkiaan oli ihan hirveen kiva päivä!!! Ei muuta lisättävää. 


 Viimeviikolla täällä Baltimoressa oli vähän jännittävää. Liittyen poliisin käyttämään väkivaltaan (joka on ongelma koko maassa) täällä puhkesi rajuja mellakoita. Viime maanantai päivä ja yö oli pahin: lähes sata poliisia loukaantui ja melkein 200 mielenosoittajaa pidätettiin, 144 autoa ja 15 rakennusta poltettiin. Koko kaupunkiin määrättiin hätätila sekä ulkonaliikkumiskielto yöaikaan. Tiistaina koulut oli suljettu sekä myös osa työpaikkoista. Täähän ei juurikaan näkynyt meidän aluella mutta toi pahin mellakointi oli meiltä noin 4 km linnuntietä pitkin. Välimatka saattaa kuulostaa melko pieneltä mutta oikeasti näin Baltimoren mittakaavassa ei se kauhean lähellä kuitenkaan ollut. Tossa on kuitenkin eläintarha ja motari välissä, joten en sanois että meillä mitään todellista vaaraa ollut. Oli kuitenkin hirveän surullista seurata kuinka muutamat ihmiset halusivat vain tuhota ja satuttaa kaupunkia ja ihmisten omaisuutta. Vaikka Baltimoressa on paljon rikollisuutta suurin osa ihmisistä on kuitenkin hyviä tyyppejä ja seuraavana päivänä ihmiset olivatkin siivoamassa katuja tuhojen jäljiltä. Kuten hostmom sanoikin "everything has a silver lining". Eli ehkä nyt niille oikeille ongelmille oikeasti tehdäänkin jotain. Tästä on suunta vain ylöspäin!

Mun arkea: ruokashoppailua, baseballia (okei nuorimalla on t-ball (kuvassa), joka on niinkun baseball mutta paljon helpotettu versio. Plus ne 5- vuotiaat on ehkä maailman söpöimpiä kun ne yrittää niin kovasti vaikka aina ei ihan onnistukkaan) sekä porchilla (kuisti???) lukemista, koska on niin lämmin että voi.

 Helteestä huolimatta oon käynyt lenkillä enemmän tai vähemmän juosten. Tykkään hirveesti käydä tuolla lenkkipolulla joka on ihan 5 min päässä meiltä. 

Näistä kuvista ei varmaan pahemmin tarvii selityksiä kirjotella? Yks hullu lätkäfani ilmottautuu! Oon tunnollisesti vetänyt aina suomipaidan päälle leijonien pelipäivänä! Osa peleistä tulee siihen aikaan kun lapsilta loppuu koulu, joten ei olla pahemmin koulun jälkeen jääty leikkimään vaan ollaan lähinnä juostu kotiin, että nään loput pelistä #vuodenaupair. Puolustaudun sanomalla, että noi vanhemmat totesi että "todellaki meette heti kotiin että näät pelin" XD. Ei tarvii ainakaan huonoa omatuntoa potea. 

Että sellasta tänne, mitäs sinne missä ikinä oletkaan? ;)

1 kommentti:

  1. Hahahha huikeeta että sun host perhe ymmärtää lätkän päälle! Tänää oliki aik jännä peli (suomi valkovenäjä) katoitko?? ite kuuntelin autos radiost ku ajoin turkuu, onneks en ajanu kolarii maalien kohalla hehge XD mutta juu 2 tenttiä vielä ja sit loma :) kiitos kivasta postauksesta pinuli! ikävä :( <3

    VastaaPoista