torstai 18. joulukuuta 2014

I'm so fancy you already know

"Miracle on 34th street"
A.K.A Baltimoressa sijaitseva katu, jonka asukkaat "hullaantuvat" aina näin joulun alla. Pohdittiin vaan, että täytyy olla aika hyvät pimennysverhot että saa nukuttua...? 


 1. Iskä lähetti vaatimattoman pikku paketin (4,9kg) PELKKÄÄ KARKKIA! Mikä on siis vaan hyvä asia, koska vaikka jenkit johtaakin ylipainoisuustilastoja ei ne mitään karkkia osaa valmistaa. 
2. Viime lauantaiaamuna laahustin 7.30 alakertaan, koska vanhemmat lähti johonkin juoksukisaan. Lupasivat kovin, ettei lapset herää vielä vähään aikaan mutta miten mua ei yllättänyt kun Henry iloisesti rymisteli alas ennenkuin parentsit ehti edes ovea avata. Täytin siis huippu au pairin vaatimukset ja katottiin telkkaria suurin osa ajasta (Mimin varpaat mun naamalla...). Mut hei LAUANTAI ja AAMU.  
3. Käytiin pissalla Nordstrom tavaratalon Ladies Loungessa. Kyllä meillä Stockalla on ihan vaan vessat.

1. Baltimoren downtown "skyline".............. 2. Pinja Baltimoren downtownissa. 3. Baltimoren downtown illalla, 

 Nyt maanantaina oli kauan odotettu JINGLE BALL CONCERT! 15 huppu artistia/bändiä ja 3,5 h myöhemmin jalat kipeenä kaikesta riehumisesta lähdettiin kotiin päin. Oli kyllä IHAN superia! Kaiken rahan arvoista!!! Parhaita oli ehdottomasti OneRepublic, Lil Jon, Jason Deluro ja Calvin Harris. Ehkä vähän yllättävästi jopa, tai ainakin OneRepublic sai musta superfanin! Ja kaikki nää sai kyllä koko yleisön ihan sekasin (tai nyt en oo ihan varma olinko se vaan minä)! Mulla on hirveesti myös videoita ja haluisin yrittää koota niitä yhteen mutta mulla ei ole harmainta haisuakaan miten se onnistuu joten en viitsis nyt luvata mitään... :D

Koska selfies. 

2 kommenttia:

  1. ihana barbie <3
    vitsi oisin halunnu kans tonne konserttiin!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. khih, oli vaan pakko ostaa toi pipo! XD
      sun olis pitäny olla siellä, oli just sikke mageeta!

      Poista