perjantai 5. joulukuuta 2014

"I really need to save some money. Oh look, cute clothes!"


1. Kiitospäivä oli ihan kiva, vaikka jotenkin odotin ehkä vähän enemmän. Loppujenlopuksi sehän on "vaan" iso illallinen läheisten kanssa. Vähän niinkuin joulu ilman lahjoja ja muita hössötyksiä. Mutta pumpkin pie oli hyvää ja mun leipoma lähes Master chef tasoa vaativa marjapiirakka oli huippu menestys. 
2. Sunnuntaina heti Kiitospäivän jälkeen meille tulikin jo joulu! Kuusi on ihan oikea ja ihmettelinkin ääneen, että miten se selviää jouluun asti? Tuntui ihan väärältä haistella kuusen ihanaa tuoksua, kun se yleensä tarkoittaa sitä että jouluaatto on jo muutaman päivän päästä.


Lauantaina ajettiin vähän turhankin pitkä matka Prerium Outletseille ja todettiin, että ihan kiva road trippi mutta seuraavan kerran jonnekkin muualle. Älkää nyt toki huolestuko, kyllä mä sieltä jotain ostinkin! Onneksi oli Kiitospäivän jälkeiset alet, joten enemmänkin säästin kun tuhlasin. He heh. Jos jaksan (ja jos jotain kiinnostaa) voisin yrittää kuvailla jotain mun ostoksia täältä. Ehkä. Joka tapauksessa ylitettiin kuvassa näkyvä megapitkä (7km) silta ja bogailtiin söpöjä satamakyliä. 

Yritän nyt kauheasti pohtia mitä sanoisin näistä viimeisistä kuvista... Siinä on hänen kauniit kasvonsa ja siinä on heidän illallispaikkansa. Five Guys hampparipaikka, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti