keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

I love this life but it only lasts a minute

Whuhuuu! Tällä viikolla tuli postissa Cultural Carelta niitä papereita ja lehtisiä vai mitä nyt ikinä onkaan... Sain siis vähän selvyyttä noihin viisumijuttuihin, ehkä toivottavasti XD Nyt pitäisi vaan se hakemus väsätä, ehkä huomenna? Lähen mökille huomenna mutta voisin olla ahkera ja hoitaa sen ennenkuin lähetään. Sounds like a plan? Oon vähän jänistellyt ton viisumiasian kanssa, tai pelkään, että onnistun sen munaamaan jotenkin. En kyllä yhtään ihmettele jos niin kävisi. Näin pihalla olen viimeksi ollut varmaan matikan ylppäreissä.

Haluaisin muuten tehdä postauksen, jossa kertoisin itsestäni enemmän, mutta en tiedä minkäläisen. Ideoita? Ajattelin eka tehdä sellaisen andthatswhoiam(mitä niitä nyt ikinä onkaan)-kuvien avulla, mutta kröhöm se osottautuikin hankalaksi... Löysin mm. tälläisen:

Joo, pahoittelut, unohdin nimittäin kertoa että olen yksisarvinen... Mitääääää?!?

Joten se siitä sitten, ainakaan minun pienet hermoni eivät jaksa noita kuvia selata kun seassa on mitä ihmeellisempiä asioita. No tässä on ainakin muutama kuva menneeltä viikolta!


 Käytiin Jennan kanssa Vanhalla vihdoin syömässä Magnumilla jäätelöt! Namnamanam! Mun jätskin toppingit oli minivaahtokarkki-poppari-pistaasi :))))))))))))))))))))


 Ja lauantaina oltiin Jennan kanssa vähän bailaamassa... Tuloksena kotiin aamukuudelta ja hyvin mielenkiintoinen olo herätessä. Saatoin kirota itseni alimpaan helvettiin muutamaan otteeseen sunnuntaina. 


Nyt oli aivan todella turha postaus, mutta parempi kuin ei mitään? Eikö? Ja hei, hyvää juhannusta!! Toivottavasti edes se lumi pysyisi kaukana Suomesta, mieluiten kuitenkin tilaisin +25 ja täysi aurinko. Kiitos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti