tiistai 18. marraskuuta 2014

Maalarit maalasi taloa

Täällä on nyt vähän erikoisempi meininki seuraavat pari päivää! Nimittäin alakerran eteistila maalataan tummasta puusta valkoiseksi ja myös olohuoneeseen vaihtuu väri. Maalarit aloitti tänään työt ja tällä hetkellä pelkästään alakerrassa olemalla saa hyvät pärinät aikaiseksi. Mun huone kolmannessa kerroksessa säästyi pahimmilta tuoksuilta pienen tuuletuksen jälkeen kylläkin. Nää vanhemmat sitten päätti, ettei tänne muuten jäädä yöksi ja varas hotellihuoneen. Nyt meikkiksellä on jäätävät bileet käynnissä kun yksin täällä isossa talossa olen. No ei nyt oikeesti. Ja älkää huoliko, kyllä mullekkin oltiin varaamassa huonetta, mutta kun ei täällä ylhäällä oikeesti haise se maali niin sanoin että pärjään ihan hyvin ilman sitä hotellia. Super paljon helpompaa kun ei tarvii riehua ympäri ämpäri evakossa.

No eikö kuulostakkin jännältä? Ei mun jenkkipuhelimen mielestä ainakaan! Eilen illalla just ennen nukkumaan menoa hän päätti lopettaa toimintansa ja pimeni kesken mun instagram stalkkailuja selailuja. Eli tällä hetkellä se on korjaamossa ja mulla ei ole puhelinta. Suomi kännykkä on päällä mutta ei siitäkään ole mitään hyötyä ilman wifiä. Eli hostit saa muhun yhteyttä ainoastaan sähköpostilla, ja silloinkin vain kun olen netin äärellä. Jännittävää. Joten nyt on vähän eksynyt olo.

Kauheasti kuvia mulla nyt ei ole, kun tosiaan ne vähäiset kuvat viikonlopusta on siellä puhelimessa. Tässä kuitenkin nyt kaksi (Stinen facebookista pihistettyä) kuvaa color runista. Tietämättömille tiedoksi, color run on viiden km juoksutapahtuma, jossa matkan varrella heitetään erilaisia väripulvereita ja lopuksi on ihan ihanan värikkäitä ja kaikki on niin ihanaa ja hauskaa. Noei, oli se oikeasti kiva tapahtuma. Aamulla ei taaskaan kauheasti naurattanut, varsinkaan kun lämpötila taisi olla vielä pakkasen puollella, Voi kyllä. Loppujen lopuksi lämpöasteita taisi olla +5 kylmän tuulen maustamana. Lämmin kuitenkin tuli, kun tarpeeksi nopeasti kipitteli väripilvien läpi.



Nyt voisin käydä kaupassa ostamassa jotain iltapalaa ja palata telkkarin ääreen katsomaan uusinta Vanderpump Rules jaksoa. Ah "tosi"tv, elämäni suola.

5 kommenttia:

  1. Varmaan ihan huippua et saa olla hetken ihan yksin kotona ku yleensä aupairelämään ei paljon rauhallisia pidempiä hetkiä kuulu:-D

    VastaaPoista
  2. Ensimmäisessä kuvassa oot ihan saman näköinen kun kolme vuotiaana ��. Tsemppiä remontin keskelle! ❤️

    VastaaPoista
  3. hahahha minnan kommentti! ihana! pikku-pinja :)

    ja huh susthan on tullut ihan megajuoksija! saat raahaa muaki lenkille sit joskus ;D haleja<3<3<3

    VastaaPoista